Βρέθηκε ο τάφος του προφήτη Ζαχαρία!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Παραληρεί από χαρά το σύνολο του ελληνο-χριστιανικού κόσμου!  Ο σεπτός και πανάγιος τάφος του μεγάλου προφήτη των Ελλήνων Ζαχαρία… βρέθηκε επιτέλους μετά από αστυνομική καταδίωξη τυμβωρύχων στην Ιερουσαλήμ! Η είδηση είναι συγκλονιστική, γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά αληθινό προφήτη… τι προφήτη… προφήταρο θα έλεγα, γιατί τα άγια προφητικά του λόγια επαλήθευαν στις ήμερες μας εντελώς και απολύτως!

Είπε: «θα τεντώσω το τόξο των Εβραίων εναντίων των Ελλήνων» και έγινε!!!

Είπε: «θα ξεσηκώσω τα τεκνά της Σιών κατά των τέκνων των Ελλήνων»… κι έγινε!!!

Είπε: «ο Γιαχβέ θα πέσει πάνω στους Έλληνες σαν κεραυνού βολίδα»… κι έγινε!!!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Είπε: «ο Γιαχβέ θα πορευτεί απειλητικά εναντίων των Ελλήνων»… κι έγινε!!

Είπε: «τα τεκνά της Σιών θα θάψουν τους Έλληνες κάτω από λίθους»… και έγινε!!!

Είπε: «τα παιδιά της Σιών θα καταπιούν τους Έλληνες σαν γλυκό κρασί»… και έγινε!!!


Θεέ μου…  αληθινός Προφήταρος… σωστός σε όλα όσα προφήτεψε!  Σιωνιστές – Έλληνες 6-0 …!!! Αν αυτός δεν είναι προφήτης τότε ποιος;  Τι απερίγραπτη χαρά! Τι αγαλλίαση ψυχής, να βλέπεις τον προφήτη που τιμά κάθε χρόνο στις 8 Φεβρουαρίου ολόκληρο το έθνος των Ελλήνων, όχι μόνο να επαληθεύεται (με τη χάρη του παναγίου πνεύματος) αλλά τι ανεκδιήγητος χαρά… να βρίσκεται επιτέλους και ο Άγιος τάφος του, στην πανάγια πόλη του την Ιερουσαλήμ! Επιτέλους, ακόμα μια θαυμάσια ευκαιρία για προσκύνημα στην θεοβάδιστη πόλη της Ιερουσαλήμ!   Άιντε ωρε Έλληνες, για την πιστή του Γιαχβέ την αγία, και της Ιερουσαλήμ την ελευθερία, μαζευτείτε κι όλοι μαζί, με μια ψυχή, ας ξεκινήσουμε για το άγιο προσκύνημα στον τάφο του μεγάλου Προφήτη της πανάγιας πίστεώς μας! Μην ξεχνάτε… αν εμείς που γεννήσαμε τον πολιτισμό, τις αρετές και την ευσέβεια δεν προσκυνήσουμε πρώτοι τους Εβραίους αγίους… που τόσα προφήτεψαν για τον τόπο μας… ποιοι περιμένετε να το κάνουν τα βάρβαρα έθνη του κόσμου;  Και ειδικά αυτός ο προφήτης που αγαπούσε με πάθος την Ελλάδα, αφού γιά φαντάσου… καταδέχτηκε να αναφέρει τ' όνομά μας και να προφητέψει την καταστροφή μας… τι συγκίνηση… θεέ μου ανατρίχιασα.

Και για τους άπιστους που δεν θέλουν να δεχθούν το άγιο προφητικό πνεύμα της Αγίας Γραφής, και νομίζουν ότι βγάζω απ' το μυαλό μου τις αξιοθαύμαστες αυτές εκπληρωμένες προφητείες, τους παραθέτω και το εδάφιο: «Διότι σε τέντωσα Ιούδα για τον εαυτό μου ως τόξο και σαν σπαθί μαχητού και (θα) εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων των Ελλήνων και ο Κύριος (Γιαχβέ) θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τέκνα της Σιών) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Έλληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν». Ζαχαρίας 9.13-15.  Μέγας εσέ Γιαχβέ μου και θαυμαστά τα έργα σου… βοήθα μας να βρούμε και τον τάφο εκείνου του αλλού ευλογημένου Εβραίου Προφήτη Ελισαίου που για χάριν της φαλάκρας του σκοτωθήκαν 42 αμαρτωλά παιδάκια! Αμήν…!

Ένας σεμνός και ανώνυμος πιστός

Μ. Καλόπουλος

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x