100 κιβώτια με παιχνίδια θα παραδοθούν σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης

100 κιβώτια με παιχνίδια θα παραδοθούν σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης


0 0 ψήφοι
Article Rating

Περισσότερα από εκατό κιβώτια με παιχνίδια συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να παραδοθούν ενόψει των Χριστουγέννων σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Οι Θεσσαλονικείς αγκάλιασαν και αυτή την πρωτοβουλία στην οποία συμμετείχαν η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής ς, η Εθνική Τράπεζα, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το Ράδιο Θεσσαλονίκη και η ένωση Μαζί για το Παιδί.

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε : «Οι Θεσσαλονικείς για ακόμη μία φορά δείξαμε ότι δεν έχουμε χάσει

την κοινωνική μας ευαισθησία. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε παιχνίδια για δύο περισσότερα ιδρύματα από αυτά που είχαμε αρχικά υπολογίσει.

Παιχνίδια με τα οποία θα μπορέσουμε να δώσουμε λίγη χαρά μέσα στις γιορτές σε παιδιά που ζουν χωρίς οικογένειες και μεγαλώνουν σε ιδρύματα. Θέλω να ευχαριστήσω την Εθνική Τράπεζα, τον ΣΚΑΙ, το Ράδιο Θεσσαλονίκη και την Ένωση Μαζί για το Παιδί για την κοινή μας προσπάθεια, την οποία μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε προχθές, θα επαναλάβουμε στις 23 Δεκεμβρίου και πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους».

Τα ιδρύματα στα οποία θα δοθούν τα παιχνίδια είναι το Παιδικό Χωρίο στο Πλαγιάρι, η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, το Παπάφειο Ορφανοτροφείο, ο Αγ. Στυλιανός και το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Όλοι οι διοργανωτές ευχαριστούν τη χορωδία του Πανεπιστημίου η οποία συμμετείχε στην εκδήλωση.


http://www.thestival.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x