Άνοιξε το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Βόλου

Άνοιξε το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Βόλου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Βόλου, που βρίσκεται στη συνοικία της Νεάπολης μεταξύ των οδών Λογοθέτου και Καρατάσου, είναι διώροφο οίκημα που εξασφαλίζει την παραμονή 16 ατόμων σε χώρους διαβίωσης που πληρούν όλες τις βασικές προϋποθέσεις.

Διαθέτει τέσσερα δωμάτια σε κάθε όροφο. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κρεβάτια, ντουλάπες, τουαλέτα και κουζίνα. Υπάρχει, επίσης, δωμάτιο συναθροίσεων με τηλεόραση, ενώ οι όροφοι συνδέονται μεταξύ τους με κλιμακοστάσιο και ηλεκτρικό αναβατήρα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Στον υπόγειο χώρο υπάρχουν δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν αστέγους σε περίπτωση έκτακτων αναγκών, ανεβάζοντας στους 34 τον αριθμό των φιλοξενουμένων.

Τα εγκαίνια της δομής πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου από τον δήμαρχο Βόλου και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Β. Κοντορίζο. Στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, ενώ παραβρέθηκαν στελέχη της παρούσας αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής, μεταξύ των οποίων ο πρώην δήμαρχος Βόλου Α. Βούλγαρης, εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Πηγή: Καλά Νέα


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x