Οι Δανοί που επισκέπτονται τον  Αγιο Νικόλαο τα τελευταία 27 χρόνια

Οι Δανοί που επισκέπτονται τον Αγιο Νικόλαο τα τελευταία 27 χρόνια


0 0 ψήφοι
Article Rating

Οχι ένα, όχι δύο, αλλά τα τελευταία 27 χρόνια επιλέγουν τον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης ως τόπο για τις διακοπές τους, ένα ζευγάρι Δανών, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αλλά και να μην τιμηθεί!

Ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Κουνενάκης, τίμησε την Τρίτη τη Τζεθ Ούτζεν και τον σύζυγό της Μόρτεν Μπόισεν, οι οποίοι μάλλον θεωρούν τον Αγιο Νικόλαο δεύτερη πατρίδα τους και τον επισκέπτονται τα τελευταία 27 χρόνια αδιαλλείπτως!

 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Εντυπωσιασμένο από την πόλη του Αγίου Νικολάου αλλά και από την ευρύτερη περιοχή, το ζευγάρι Δανών έρχεται δύο και τρεις φορές το χρόνο, συνήθως άνοιξη και καλοκαίρι, απολαμβάνοντας, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, την παραδεισένια φυσική ομορφιά που προσφέρει το μοναδικό ανάγλυφο του κόλπου του Μιραμπέλου.

Κατά τη συνάντηση που είχαν με τον κ.Κουνενάκη, τόνισαν ότι είναι γοητευμένοι από την αγάπη που τους δείχνουν οι κάτοικοι, έχουν πολλούς εγκάρδιους φίλους και νιώθουν πραγματική ευτυχία όταν βρίσκονται ανάμεσα σε ένα τόσο ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον. Μίλησαν ακόμα για το εξαιρετικό ήπιο κλίμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το κρύο και υγρό κλίμα της Νότιας Δανίας όπου διαμένουν, ενώ αναφέρθηκαν και στην εξαίσια κρητική κουζίνα και το καλό κρασί.

Πηγή: Καλά Νέα


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x