Οριοθέτηση του σκοπιανού απο Κωνσταντίνο Καραμανλή

Οριοθέτηση του σκοπιανού απο Κωνσταντίνο Καραμανλή


0 0 ψήφοι
Article Rating

«Είναι αδιανόητο μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου να νομιμοποιηθεί ιστορικά η επιδίωξη Στάλιν και Τίτο να ελέγξουν το Αιγαίο, αποσπώντας την από την Ελλάδα».
Η ανωτέρω αποκαλυπτική θέση περιέχεται στην από 3 Ιανουαρίου 1992 επιστολή του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας του Μακεδόνα Κωνσταντίνου Καραμανλή προς τους ομολόγους του.
Άμεση με την αναγγελία από τον Τίτο την 4η Αύγουστου 1944 σε Σερβικό έδαφος, της ιδρύσεως της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας ς, ήταν η αντίδραση των Αμερικανών, που γνώριζαν τις επιδιώξεις της Κομιντέρν και των Βαλκανικών Κομμουνιστικών Κομμάτων, τα οποία από το 1924 αποφάσισαν στη Μόσχα να ανεξαρτητοποιήσουν και Θράκη, προς έλεγχο του Αιγαίου, οπότε με τα πανίσχυρα Κομμουνιστικά Κόμματα της ς, της Γαλλίας και κατεστραμμένη τη Γερμανία, η Κομουνιστικοποίηση αρχικά της Ευρώπης, ήταν εύκολος στόχος.
Ο Στεττίνιους, Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α., δια της υπ' αριθ. 268014/26.11.44 εγκυκλίου του προς τους Πρέσβεις και Προξένους των , κατήγγειλε ως δημαγωγία την αναγγελία ιδρύσεως «Δημοκρατίας της ς» στρεφόμενης κατά της Ελλάδος και έμμεσα πληροφορούσε τους δημοκρατικούς λαούς για τις επεκτατικές επιδιώξεις της Σοβιετικής Ένωσης.
Ο Πρόεδρος Τρούμαν στην ομιλία του στο Κογκρέσο το 1947, αποκάλυψε και ανέτρεψε τα σχέδια Στάλιν και Τίτο με το «Δόγμα Τρούμαν».
Κατόπιν της επιστολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Μακεδόνα Καραμανλή, την 3.1.1992 στους ομολόγους του και με την δήλωσή του ότι οι κάτοικοι των Σκοπίων είναι Σλάβοι, Αλβανοί, Τούρκοι, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με τους Μακεδόνες, το αρμόδιο Συμβούλιο Κορυφής της Λισσαβώνας αποφάσισε τον Ιούνιο του 1992 την αναγνώριση των Σκοπίων, υπό τον όρο ότι δεν θα έχει τη λέξη «».
Το 1949 ο Τίτο, πανίσχυρος στη Βαλκανική, αποσύρθηκε από το σοβιετικό μπλοκ. Ήδη από τον Σεπτέμβριο 1944, μετά την αποχώρηση Γερμανών και Βουλγάρων από τα Σκόπια, ο Τίτο εισήλθε στα Σκόπια και μετονόμασε την Νότιο Σερβία (Βαρντάσκα) σε «» και τα Σκόπια σε πρωτεύουσα της ς, αποδυναμώνοντας έτσι, ως Κροάτης, τη Σερβία.
Όταν ο Στάλιν ζήτησε από βουλγαρική αντιπροσωπεία (Otesten Venetnik 19 Ιουνίου 1946) την «ανεξαρτητοποίηση» του ΠΙΡΙΝ, οι Βούλγαροι απάντησαν ότι δεν έχουν Μακεδονική συνείδηση και ο Στάλιν τους αντέτεινε: «Τι σημασία έχει; Το 1917 δεν υπήρχε έθνος Λευκορώσων. Το δημιουργήσαμε και ουδείς σήμερα αντιδρά».
Ο Τίτο, μιμούμενος τον Στάλιν, κατασκεύασε έκτοτε το ψευδομακεδονικό έθνος, το οποίο ο Βούλγαρος Πρόεδρος Ζέλεφ χαρακτήρισε «έγκλημα Τίτο και Στάλιν», ο δε Τζαφέρι Πρόεδρος των Αλβανών των Σκοπίων κορόιδευε τον Γκλιγκόρωφ λέγοντας ότι ο Μακεδονισμός του είναι μύθος και πλαστογραφεί την ιστορία των γειτόνων του.
Οι Πρέσβεις των ξένων χωρών και ιδιαίτερα των , που είχαν εντολή να βοηθήσουν τον Τίτο, δέχτηκαν ως ανιστόρητοι κατά Κίσιγκερ, την πλαστογραφημένη ιστορία της ς των Σκοπιανών, με συνέπεια ο Πρέσβης των στη Γιουγκοσλαβία Σκάλνον το 1985, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο των Σκοπίων να δηλώσει ότι οι θα βοηθήσουν το «Μακεδονικό Έθνος».
Κατήγγειλα τον κ. Σκάλνον στον Υπουργό Εξωτερικών των κ. Σουλτς, για την αντίθετη προς την Αμερικανική πολιτική στάση του κ. Σκάλνον. Ο κ. Σουλτς, διάβασε το βιβλίο μου «Η Πλαστο-γράφηση της Ιστορίας της ς» και μου έγραψε ότι διέθεσα και χρόνο και σκέψη γι' αυτό. Ο κ. Σουλτς διαβίβασε το βιβλίο μου στο State Department για περαιτέρω αξιοποίηση, αλλά δεν πληροφορήθηκα τι απέγινε.
Είναι γνωστές οι θέσεις των Προέδρων Μπους. Το 1991 ο πατέρας Μπους κατά τη διάρκεια της εδώ επίσκεψής του, επαίνεσε την Ελλάδα, ότι μόνη στην Ευρώπη σταμάτησε το Σοβιετικό επεκτατισμό και δήλωσε δύο φορές, όπως δήλωσε και ο σημερινός Πρόεδρος το 2004, ότι οι βοήθησαν το 1947 το Βερολίνο και την Ελλάδα να μείνουν ελεύθερες.
Οι φιλοσκοπιανές θέσεις κύκλων του State Department και η επί δεκαετίες, όπως προανέφερα, εμφάνιση ομόσπονδου «Κράτους Μακεδονίας» από τους Σκοπιανούς και τους ανιστόρητους συμπαραστάτες τους, συνετέλεσαν στο να αποκαλούν σήμερα πολλά κράτη τη δημοκρατία αυτή «Μακεδονία».
Η υπόμνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή και τα κραυγάζοντα την ιστορική αλήθεια μάρμαρα της Μακεδονίας, υποχρεώνουν όσους σέβονται την ιστορική αλήθεια να καταγγείλουν το ψευδομακεδονικό έθνος των Σκοπίων.
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι η αρμόδια Διεύθυνση για την διεύρυνση της Ε.Ε. είχε και έχει, προς διαφύλαξη του κύρους της Ε.Ε., ηθική και νομική υποχρέωση να καλέσει τους Ευρωβουλευτές και τους Βουλευτές των Σκοπίων, που είναι αρμόδιοι για την διεύρυνση, να επισκεφτούν το Εθνικό Κέντρο Ερευνών των Αθηνών για να δουν τις χιλιάδες των Ελληνικών επιγραφών της Μακεδονίας, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία της Μακεδονίας και των Σκοπίων, όπως έπραξε ο αείμνηστος Πρόεδρος της Γαλλίας Μιττεράν και πολλοί άλλοι.
Γιατί ουδείς δημοκράτης δικαιούται να δώσει ιστορική νομιμότητα στην πρωτοφανή απάτη Στάλιν και Τίτο.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΗΣ
Τέως Υπουργός
Πρόεδρος "Μακεδονικής ς"

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x