Πως μαζεύει τα σύννεφα η Καταιγίδα του Σκοπιανού


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το τί μας περιμένει από την επιμονή των Σκοπίων στην Ονομασία «» πολλοί υποψιάζονται, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν σε βάθος τις λεπτομέρειες της όλης καταστάσεως. Δημοσιεύουμε χαρακτηριστικά στοιχεία του όλου προβλήματος με την μας, άγνωστα ως επί το πλείστον, ως μέρους του γενικότερου σήμερα επιχειρούμενου αποσταθεροποιητικού πλαισίου της Ελληνικής Κρατικής-Εθνικής μας υποστάσεως από τους Παγκοσμιοποιητές.

Το πρόβλημα δρομολογήθηκε αμέσως μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, δέκα μόλις χρόνια μετά την απελευθέρωση της ς με τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13. Η νέα εξουσία στην με το Σοβιετικό καθεστώς του 1918 του Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνωφ (του επονομασθέντος Λένιν), διεκήρυξε το 1923 στο 5ο Συνέδριο της Κομμουνιστικής Διεθνούς για πρώτη φορά το σύνθημα «Ανεξάρτητη -Θράκη». Την πολιτική της Κομιντέρν ακολούθησε στην Ελλάδα το νεοσύστατο τότε ΚΚΕ, και ήδη στο 3ο έκτακτο Συνέδριο της Κ.Ε. (φύλλον Ριζοσπάστη 14-12-1924) με ομοφωνία εξέδωσε διακήρυξη περί «ανεξαρτήτου ς-Θράκης», αγωνιζόμενο περαιτέρω συνεχώς επ' αυτού. Στην 6η Ολομέλεια π.χ. του 1934 ο Γιάννης Ζεύγος ετόνιζε: «Το ΚΚΕ υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του πληθυσμού της ς-Θράκης, ως τον αποχωρισμό τους σε ξεχωριστό κράτος»!

 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Οι Αμερικανοί επεσήμαναν το 1944 την επιδίωξη να εμφανισθεί «Μακεδονικό» κρατίδιο, «Μακεδονική» εθνότητα και «Μακεδονική» συνείδηση του πληθυσμού του, με γραπτό μάλιστα κείμενο (U.S. State Department, Foreign Relations Vol. VIII, 868.014 / 26 Dec. 1944), που υπογράφει ο Stettinius και στοιχειοθετεί τον κίνδυνο κατά της Ελλάδος. Θεωρεί μάλιστα κάθε Κυβέρνηση που ανέχεται ή ενθαρρύνει «Μακεδονικές» ενέργειες κατά της Ελλάδος συνυπεύθυνη και χαρακτηριστικά αναφέρει:

«The Department has noted increasing propaganda rumors and semi-official statements in favor of an autonomous Macedonia, emanating principally from Bulgaria, but also from YugoslavPartisan and other sources, with the implication that Greek territory would be included in the projected state. This Government (of USA) considers talk of Macedonian "nation", Macedonian "Fatherland", or Macedonian "national consciousness" to be unjustified demagoguery representing no ethnic, nor political reality, and sees in its present revival a possible cloak for aggressive intentions against Greece. The approved policy of this Government is to oppose any revival of the Macedonian issue as related to Greece. The Greek section of Macedonia is largely inhabited by Greeks, and the Greek people are almost unanimously opposed to the creation of a Macedonian state. Allegations of serious Greek participation in any such agitation can be assumed to be false. This Government (of USA) would regard as responsible any Government or group of Gonernments tolerating or encouraging menacing or aggressive acts of "Macedonian forces" against Greece».

Το κείμενο μεταφρασμένο λέγει τα ακόλουθα: «Το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει επισημάνει αύξουσα προπαγάνδα και ημιεπίσημες δηλώσεις περί Αυτόνομης ς κυρίως από την Βουλγαρική πλευρά, αλλά και από Γιουγκοσλάβους Παρτιζάνους καθώς και άλλες πηγές, συμπεριλαμβάνοντας και Ελληνικό έδαφος στο σχεδιαζόμενο Κρατίδιο. Η Κυβέρνησή μας θεωρεί κάθε συζήτηση περί Μακεδονικού «Έθνους», Μακεδονικής «Πατρίδας», ή Μακεδονικής «εθνικής συνειδήσεως» ως αδικαιολόγητη δημαγωγία, χωρίς εθνική ή πολιτική υπόσταση, και στην παρούσα επαναφορά του μοιάζει πιθανή πρόφαση για επιθετικές βλέψεις εναντίον της Ελλάδος. Η εγκεκριμένη πολιτική της Κυβερνήσεώς μας είναι να αντιτάσσεται σε κάθε αναβίωση του Μακεδονικού που εμπλέκει την Ελλάδα. Η Ελληνική περιοχή της ς κατοικείται κατά μέγα μέρος από Έλληνες, οι Έλληνες δε αυτοί δεν έχουν καμμία πρόθεση (αυτονομήσεως) και αντιτάσσονται στην δημιουργία Μακεδονικού Κρατιδίου. Ο ισχυρισμός για σοβαρή συμμετοχή Ελλήνων σε μια τέτοια ανακίνηση θεωρείται ψευδής. Η Κυβέρνησή μας θα θεωρήσει υπεύθυνη κάθε Κυβέρνηση ή ομάδες Κρατών που ανέχονται ή ενθαρρύνουν απειλές ή επιθετικές ενέργειες «Μακεδονικών δυνάμεων» εναντίον της Ελλάδος».


Το κείμενο αυτό είναι Ιστορικό και το δημοσιεύουμε σχεδόν ολόκληρο, για να διαπιστωθεί η μεγάλη αλλαγή πολιτικής της Αμερικής σήμερα προς την Χώρα μας.

Ο Ιωσήφ Μπροζ (Τίτο) ονόμασε κατόπιν «» το νότιο τμήμα της Γιουγκοσλαβίας που συνορεύει με την Ελλάδα, το οποίο ονομαζόταν προηγουμένως Βαρντάρσκα. Πενήντα χρόνια μετά, ο Μωυσής Μωυσέγιεφ (Κίρο Γκλιγκόρωφ), το πρωτοπαλίκαρο του Τίτο, μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως και της Γιουγκοσλαβίας, προικίζεται αναίμακτα από τους Παγκοσμιοποιητές με κράτος «Μακεδονία». Οι «δικοί» μας το χαρακτηρίζουν «μαξιλάρι» προστασίας για την Ελλάδα, και ρίχνουν διαρκώς στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού, που ξεσηκώθηκε από την αρχή εντυπωσιακά. Έκτοτε, διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων μας έχουν φέρει σε τεχνητό «αδιέξοδο» για να υποκύψουμε και μάλιστα οικειοθελώς(!) στην αναγνώρισή του.

Η Παμμακεδονική Ένωσή μας σήμερα στην Αμερική (οι Κυβερνήσεις της οποίας προωθούν πλέον απροκάλυπτα την πολιτική των Παγκοσμιοποιητών), μας φανερώνει τον λόγο που οι Σκοπιανοί (και οι Τούρκοι) αν και έχουν ελάχιστη διασπορά και δύναμη στις σε σχέση με τους Έλληνες, εν τούτοις απολαμβάνουν συνεχείς διπλωματικές επιτυχίες εις βάρος μας. Ο λόγος είναι ότι «μοιράζονται το ίδιο Lobby, την Hill and Knowlton, που βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του Kissinger». Αυτοί ενορχηστρώνουν και την Σκοπιανή προπαγάνδα.

Και συνεχίζει η Αντιπρόεδρος της Pan-Macedonian Association USA Νίνα Γκατζούλη: «Πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη προπαγάνδα, στην οποία εμπλέκονται σημαντικότατοι παράγοντες της διεθνούς πολιτικής σκηνής, πολύ πιο επίφοβοι από το επίσημο κράτος των Σκοπίων. Κύριο εργαλείο για την προώθηση της προπαγάνδας είναι ένα πανίσχυρο πλέγμα από αλληλοστηριζόμενες «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις».

Αναφέρονται στην συνέχεια διάφορες ενέργειες ενδεικτικών τοιούτων Οργανώσεων, που διαμορφώνουν ανθελληνικό κλίμα στο Εξωτερικό και ενδοτικό στο Εσωτερικό:

● Το «Ελληνικό Παράρτημα των Συμφωνιών του Ελσίνκι» διακηρύσσει την ύπαρξη «Μακεδονικής», «Τουρκικής» και «Αλβανικής» μειονότητας στην Ελλάδα. Οι εκθέσεις του αποστέλλονται σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς και ανακυκλώνονται από τα καλλιεργώντας την αντίληψη ότι ολόκληρος ο Ελλαδικός χώρος, από την Πελοπόννησο μέχρι την Φλώρινα, κατοικείται από εκατοντάδες χιλιάδες «μειονοτικούς Μακεδόνες», «Αλβανούς» και «Τούρκους» τα δικαιώματα των οποίων καταπατώνται.

●Το Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ). Πρόκειται για μια ακόμη «Μη Κυβερνητική Οργάνωση», που αγωνίζεται για την ανάδειξη μειονοτικών ομάδων στην Ελλάδα. Μεταξύ των στελεχών της συγκαταλέγονται πρόσωπα που έπαιξαν καίριο ρόλο στην χάραξη της Ελληνικής Εξωτερικής ς την τελευταία δεκαετία και μάλιστα από θέσεις-κλειδιά στον Ελληνικό Κρατικό μηχανισμό.

● Το Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που εδρεύει εδώ στην Θεσσαλονίκη και αυτή την στιγμή Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του είναι ο πρώην Πρέσβης των στον ΟΗΕ Richard Shifter (του Εβραϊκού Λόμπυ), ανέλαβε την έκδοση τεσσάρων βιβλίων Κοινής Ιστορίας των Βαλκανικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Απολαύστε ένα Σκοπιανό «ποίημα» που δημοσιεύεται στα εν λόγω βιβλία για την «εμπέδωση» της «Μακεδονικής ταυτότητας» στους μαθητές, υπό τον τίτλο «Οι ιστορικές ρίζες του Μακεδονικού Έθνους-Gjorgj Pulevski» (σελ.107-108):

«H προγονική μας γη είναι αυτό το μέρος το τόσο αγαπητό στους «Μακεδόνες». Ήταν ένα βασίλειο με βασιλιά τον Φίλιππο. Μία αρχαία Αυτοκρατορία του Αλέξανδρου του Τσάρου. Ο Μακεδόνας Τσάρος μας, γνωστός σε όλη την υφήλιο ως Αλέξανδρος ο Μέγας. Άφησε την Αυτοκρατορία του στη Βαλκανική Χερσόνησο σε όλους τους Σλάβους Ορεσίβιους… Οφείλουμε να αγαπάμε την προγονική μας γη. Είναι το δικό μας αρχαίο Μακεδονικό βασίλειο. Ας ενωθούμε όλοι μας, ας κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σώσουμε τους εαυτούς μας….Τα αδέρφια μας, οι Ορθόδοξοι Μακεδόνες. Ας γίνουμε όλοι ένα και ας αγωνιστούμε γενναία. Όπως ακριβώς οι αρχαίοι ημών πρόγονοι υπό τον Τσάρο Αλέξανδρο… Ας αναβιώσουμε την αρχαία μας ιστορία….ας την εκπληρώσουμε τώρα…»

● Η Σκοπιανή Οργάνωση «Macedonian Human Rights Movement of Canada» με πρόεδρο τον Bill Nicholov. Σε δημόσιο forum συζητήσεων τον Οκτώβριο του 1998: «Η Ελλάδα -έγραφε ο Νicholov- θα χάσει την Μακεδονία του Αιγαίου από τους «Mακεδόνες», την Θράκη και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ήπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά σε σας τους δήθεν Έλληνες; Ο μικρός σας βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% αλβανική». (Όλοι αυτοί θεωρούν και τους ομιλούντες την Αρβανίτικη διάλεκτο Έλληνες, ως …Αλβανούς).

● Έχουμε όμως και «δικούς» μας, όχι του ΚΚΕ πλέον, που αναγνωρίζουμε ότι σήμερα τουλάχιστον διεξάγει αγώνα κατά των Παγκοσμιοποιητών, αλλά του ΕΛΙΑΜΕΠ (με τους Καθηγητές: Βερέμη, Κουλουμπή, Ιωακειμίδη, Τσούκαλη, κ.ά., που πληρώνει μάλιστα ο Ελληνικός Λαός), τις θέσεις των στελεχών του οποίου υιοθετεί πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ και Κυβερνητικοί του ΥΠ.ΕΞ.

Πρόκειται για μελέτες ατόμων που ανήκουν στο Ελληνικό Ίδρυμα Χάραξης Εξωτερικής ς «ΕΛΙΑΜΕΠ», όπως η Τριανταφυλλίδου, Καλλονή και Μικράκη, όπου αναφέρουν σε μια μελέτη τους π.χ. με τίτλο «Νεοελληνικός Εθνικισμός» για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, τα εξής: «…στα Βαλκάνια, όπου τα έθνη γίνονται αντιληπτά με εθνικούς όρους, τα κράτη που σχηματίστηκαν κατόπιν της πτώσεως της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έπασχαν από μεγάλες παραισθήσεις, δηλαδή ότι αντιπροσώπευαν εθνικά ομοιογενείς κοινωνίες… Οι μειονότητες στην Ελλάδα δοκιμάστηκαν με πάμπολλα μέτρα καταπιέσεων, που ποικίλλουν από την καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έως τις ακραίες καταστάσεις, όπως συλλογική αποβολή και γενοκτονία».

Οι συγκεκριμένες δηλαδή Καθηγήτριες όχι μόνον αναπαράγουν τις θέσεις εχθρικών προς την Ελλάδα Χωρών και Οργανώσεων, αλλά προχωράνε και ένα βήμα παραπέρα καταγγέλλοντας επί λέξει την χώρα μας για Γενοκτονία! Και όλα αυτά μέσα από ένα Ίδρυμα ταγμένο στην προάσπιση των Ελληνικών Εθνικών υποτίθεται συμφερόντων.

Αφού παθαίνουμε λοιπόν τόσα με ανύπαρκτες «μειονότητες», σκεφθείτε τί πρόκειται να πάθουμε στο μέλλον με τους υπαρκτούς Λαθρομετανάστες, που ξεπερνώντας κάθε ανεκτό παγκοσμίως (3 έως 5%) ποσοστό επί του γηγενούς πληθυσμού (εδώ 20-25%) τους υπόσχονται τα Κόμματα (της συμφοράς μας), ότι θα τους επισημοποιήσουν σε «Πολίτες» ισότιμους των Ελλήνων με πλήρη δικαιώματα. Ήδη ξεπερνούν δηλαδή τα 2.000.000 οι υποψήφιοι …«μειονοτικοί»!

Βρείτε τώρα τα κοινά στοιχεία του Λένιν, του Κεμάλ, του Τίτο, του Γκλιγκόρωφ, του Κίσσινγκερ, του Σόρος, του Νίμιτς, του Σίφτερ, και των εδώ «συνεργατών» τους, και τότε θα κατανοήσετε γιατί τραβάμε αιώνες τώρα τα μαρτύρια του Ιησού Χριστού!

Επειδή ο Henry Kissinger έχει γίνει σύμβολο ανθελληνικής πολιτικής πρακτικής, από την γνωστή μεθόδευση του διαμελισμού της Κύπρου μας το 1974 και εφεξής, παραθέτουμε ως ιστορικό τεκμήριο το γνωστό στους Πανέλληνες κείμενο ομιλίας του, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στην Turkish Daily (February 17, 1997):

«The Greeks are hard to govern, so we must strike deep into their cultural roots. That way we may knock some sense into them. What I mean, is that we must strike their language, their religion, their cultural and historical heritage in order to eliminate any possibility of their progress, prominence and domination so that they would stop having a say in the Balkans, the East Mediterranean and Middle East, which are the key areas of a great strategic importance for the policy of the USA».

(Οι Έλληνες είναι λαός δυσκολοκυβέρνητος, γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Ίσως έτσι «βάλουν μυαλό». Εννοώ, δηλαδή, να τους πλήξουμε στην , στην , στα Πολιτιστικά και Ιστορικά τους αποθέματα, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε κάθε δυνατότητα προόδου τους, διακρίσεως και κυριαρχίας, ώστε να πάψουν να έχουν λόγο στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή, που είναι περιοχές μεγάλης στρατηγικής σημασίας για την πολιτική των ».

Γιατί λοιπόν κατηγορούνται ότι «φαντασιώνονται ανθελληνικές συνωμοσίες» όσοι αποκαλύπτουν πτυχές (και βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας τα αποτελέσματα) της δράσεως του διεθνούς σκοτεινού παρασκηνίου και των ψευδεπίγραφων «Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων»;

Σημειωτέον, ότι «εντός των τειχών» τα περισσότερα Κόμματα διαρκώς προβάλλουν «Ριζο-σπαστικές» ιδέες… Ποιες Ρίζες ονειρεύονται να σπάσουν; Γιατί δεν μας λένε; Εμείς διαπιστώνουμε ότι σπάνε μόνο τις ρίζες του Έθνους μας, ό,τι δηλαδή μας συνέχει ως Έλληνες! Ενώ οι «ρίζες» των ξένων στοιχείων θεριεύουν και απλώνονται, ενισχυόμενες από τα συγκεκριμένα αυτά Κόμματα, Πολιτικούς και Δημοσιογράφους, αργυρώνητους των Μεγαλοεκδοτών-Καναλαρχών και Μεγαλοεργολάβων-Τραπεζιτών…!

Οι «οδηγίες» Kissinger (strike Greek Language, Religion, Culture, Historyeliminate progress, stop domination) επαληθεύονται δυστυχώς πλήρως:

(κατάργηση διαχρονικών συνεκτικών δομικών κανόνων Ορθογραφίας και Γραμματικής, εκλατινισμός και greeklish).

(υποτίμηση Ορθοδοξίας, ασέβεια και φραστικές επιθέσεις από Πολιτικούς και Κόμματα προς τους Ιερείς μας).

Πολιτισμός (αποστροφή κλασικών-παραδοσιακών, επιβολή μοντέρνων και ξενόφερτων στοιχείων, ακατάσχετη προπαγάνδα περί «Πολυπολιτισμού»).

Ιστορία (παραχάραξη-πλαστογράφηση-αποσιώπηση σημαντικών γεγονότων και προσωπικοτήτων, προβολή ασχέτων και ξένων πραγμάτων).

Ανάπτυξη (μη αξιοποίηση των αφθόνων ποικίλων πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, υπέρμετρες εισαγωγές, υπερεξάρτηση από ξένα προϊόντα, υπερδανεισμός).

Κυριαρχία (υποταγή στους παγκοσμιοποιητές, απεμπόληση δικαιωμάτων μας, ξένο νόμισμα, ανυποληψία στο εξωτερικό και ραγιαδισμός, δεν μας σέβονται ούτε οι γείτονες).

Ώστε το «έδαφος» προετοιμάσθηκε αρκούντως για την προοπτική που εξέφρασε η κα Μπενάκη στον κ. Παπούλια το 2005, ότι: «…τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη…»!

 

του Αναστασίου Στάμου

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x