Πόσο θαυμάσιο είναι για κωφούς να ακούνε την φωνή τους; [videos]

Πόσο θαυμάσιο είναι για κωφούς να ακούνε την φωνή τους; [videos]


0 0 ψήφοι
Article Rating

40χρονη κωφή ακούει για πρώτη φορά!

Η 40χρονη Joanne Milne γεννήθηκε με ολική κώφωση, καθώς πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο του Usher.Στα 20 της χρόνια η ασθένεια της επηρέασε και την όραση.Η Milne υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στη Μεγάλη Βρετανία, όπου της τοποθετήθηκαν εμφυτεύματα κοχλία. Με τον τρόπο αυτό, πλέον μπορεί πλέον να ακούει, κάτι που αλλάζει ριζικά τη ζωή της.

Στο βίντεο η γυναίκα κατακλύζεται από δάκρυα χαρά και συγκίνησης, όταν ακούει για πρώτη φορά κάτι τόσο απλό και συνηθισμένο για τον περισσότερο κόσμο, όπως οι 7 ημέρες της εβδομάδας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών


Πηγή…Κωφή ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της! (Οκτ 2011)

H Sloan Churman γεννήθηκε κωφή και για 29 ολόκληρα χρόνια βασιζόταν στο διάβασμα των χειλιών και σε πολύ μικρό βαθμό σε βοηθητικό εξοπλισμό ακοής.

Δύο μήνες πριν, δέχτηκε κοχλιακό εμφύτευμα (με την ονομασία Esteem Implant), το οποίο μέσω ηχητικών κυμάτων προκαλεί δονήσεις στο τύμπανο και επαναφέρει την ακοή. Μόλις άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή της, η νεαρή γυναίκα δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της! Ο σύζυγος της κατέγραψε σε video τις αντιδράσεις της και μας τις παραθέτει:

{dmotion}xlelvx{/dmotion}

Πηγή…
  


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x