Συναισθηματικό Παιχνιδοσχολείο. Ένα διαφορετικό σχολείο


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το Συναισθηματικό Παιχνιδοσχολείο είναι το ομαδικό βιωματικό εργαστήρι θετικής ψυχολογίας που δημιούργησε η ψυχολόγος Ιωάννα Ν. Τριπερίνα, το οποίο απευθύνεται στο γενικό πληθυσμό με σκοπό την καλλιέργεια της συναισθηματικής ευφυΐας, την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη μέσα από το βιωματικό παιχνίδι.

Ακολουθεί τον άνθρωπο σε όλα τα αναπτυξιακά του στάδια, σε όλες τις καθημερινές και ιδιαίτερες ανάγκες του από τη γέννησή του και δια βίου, διευκολύνοντάς τον να ανακαλύψει τις κλίσεις του και να κάνει επιλογές σύμφωνα με αυτές, και ενθαρρύνοντάς τον να ζήσει μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το Συναισθηματικό ΠαιχνιδοσχολείοT είναι ένα διαφορετικό σχολείο που αποδέχεται, σέβεται, αγαπάει, διεκδικεί, συνεργάζεται, επικοινωνεί, δημιουργεί, δίνοντας προβάδισμα στο συναίσθημα και στην κοινωνικότητα. Προάγει αρχές και αξίες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο σε μια πιο θετική εκδοχή.

Είναι μια πρωτότυπη δημιουργία, επιστημονικά τεκμηριωμένη, εμπειρικά δοκιμασμένη, ολοκληρωμένη και καινοτόμος. Ο σχεδιασμός του ξεκίνησε το 1997 και διαρκώς εξελίσσεται, μαζί με τις εφαρμογές του, οι οποίες τόσα χρόνια τώρα έχουν δώσει χαρά, κίνητρο, εμπιστοσύνη στον εαυτό και τόσα άλλα, σε πάνω από 2000 ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Το Συναισθηματικό Παιχνιδοσχολείο είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό προσανατολισμό. Τα προγράμματά χρεώνονται μόνο για την κάλυψη των εξόδων, ενώ αρκετά προγράμματα παρέχονται δωρεάν στα πλαίσια δράσεων κοινωνικής προσφοράς.


 

Αναλυτική περιγραφή του Συναισθηματικού Παιχνιδοσχολείου

www.clevercareer.gr/EQplayschoolINdetail.htm

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x