Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα για ΜΗ συναίνεση σε εμβολιασμό – Προκαταβολικά

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα για ΜΗ συναίνεση σε εμβολιασμό – Προκαταβολικά


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μια κίνηση που είναι δωρεάν και γίνεται άφοβα είναι η προστασία των παιδιών μας απο τον εμβολιασμό. Διάβασα στο άρθρο ‘Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ‘:

Δυό μέρες πριν παραδόσει τα καθήκοντά του, ο κ. Αβραμόπουλος χάρισε ένα τεράστιο δώρο στις πολυεθνικές Φαρμακοβιομηχανίες, ένα δώρο που δύσκολα μπορεί να ανακληθεί: Η είδηση (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, 1.10.09) είναι, ότι, για να εμβολιαστούν για τον ιό Η1Ν1 οι μαθητές των σχολείων, δεν απαιτείται γονική συναίνεση.

Έτσι έκανα μια απλή κίνηση. Σε έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης του Νόμου 1599/1986 σαν γονέας, δήλωσα ότι:
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΑΜΙΑ εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στο παιδί μου ………………………………………………
του οποίου έχω τη γονική μέριμνα / επιμέλεια, χωρίς να ληφθεί η γνώμη και η συναίνεσή μου,
και ότι ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΑΙ απέναντι σε όσους κακοποιήσουν το παιδί μου,
όλων των δικαιωμάτων που μου δίνει ο αστικός και ποινικός κώδικας και οι διεθνείς συμβάσεις.

Την αίτηση την προσκόμισα στην διεύθυνση των σχολείων των δύο μου παιδιών. Η αντίδραση ήταν εξαιρετική από την πλευρά των διευθύνσεων των σχολείων. Οι δηλώσεις έγιναν δεκτές, μου δώθηκε αριθμός πρωτοκόλλου και τα σχολεία ενδιαφέρθηκαν για ακόμη μεγαλύτερη νομιμοποίηση μέσα από αντίστοιχη αίτηση που είναι πιθανόν να πρέπει να κάνω. Θα με ενημερώσουν εάν χρειαστεί και πρέπει να γίνει η αντίστοιχη αίτηση, ώστε η διασφάλιση να είναι πλήρης.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Από τις εφημερίδες (Τα Νέα) φαίνεται πως το πρώτο κύμα εμβολιασμών στα σχολεία είναι για τον Δεκέμβριο του 2009 με 2 εκατ. εμβολιασμούς.

Επισυνάπτω την αίτηση για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει χρήση της σε MS Word, ώστε απλά να συμπηρώσει τα προσωπικά του στοιχεία, καθώς και του παιδιού του: alt entypo-ypeythinis-dilosis-1selida-emvolio-xeiron-keni.doc 49.00 Kb 29/10/2009, 09:19

Ιάσων Γιάννης Σχίζας


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x