101 Αμερικανοί Βουλευτές, συνυπέγραψαν ένα σχέδιο ψηφίσματος κατά της συμπεριφοράς των Σκοπίων

101 Αμερικανοί Βουλευτές, συνυπέγραψαν ένα σχέδιο ψηφίσματος κατά της συμπεριφοράς των Σκοπίων0 0 ψήφοι
Article Rating

Σχεδόν το ένα τέταρτο των μελών της αμερικάνικης Βουλής των Αντιπροσώπων, συνολικά 101 Αμερικανοί Βουλευτές, συνυπέγραψαν ένα σχέδιο ψηφίσματος κατά της συμπεριφοράς των Σκοπίων.

Στο σχέδιο ψηφίσματος αναφέρεται ότι η ΠΓΔΜ θα πρέπει να παύσει να χρησιμοποιεί υλικό που παραβιάζει τις προβλέψεις της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, και μάλιστα καλεί τα Σκόπια να σεβασθούν και να εφαρμόσουν τις πρόνοιες του άρθρου 7 της συμφωνίας, αποθαρρύνοντας δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς από το να προβαίνουν σε δραστηριότητα και προπαγάνδα που υποθάλπει εχθρικά και αλυτρωτικά αισθήματα από πλευράς ΠΓΔΜ έναντι της Ελλάδας και της ιστορίας της.

Το ψήφισμα καλεί επίσης την ΠΓΔΜ να εργασθεί από κοινού με τα Ηνωμένα Έθνη και την Ελλάδα προκειμένου "να επιτευχθεί ο στόχος της πολιτικής του ΟΗΕ αλλά και των ", ήτοι η εξεύρεση αμοιβαίως αποδεκτής λύσης στο ζήτημα του ονόματος.

Ειδική αναφορά γίνεται σε εγχειρίδια της Στρατιωτικής Ακαδημίας της ΠΓΔΜ καθώς και στην πρόσφατη μετονομασία του διεθνούς αεροδρομίου Σκοπίων σε "Μέγας Αλέξανδρος". Το ίδιο ψήφισμα ζητεί από την ΠΓΔΜ να αναθεωρήσει σχολικά και μη εγχειρίδια, καθώς και σχετικούς χάρτες.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

πηγή: Ant1


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x