Θεσσαλονίκη | Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο “ΜΑΖΙ”

Θεσσαλονίκη | Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο “ΜΑΖΙ”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις δίνουν σε όσους προμηθεύονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο “ΜΑΖΙ: Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα” τα Μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών ς Ελλάδος- Παράρτημα Θεσσαλονίκης και τους Γιατρούς του Κόσμου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Μαΐου στο κατάστημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι., στην οδό Δαναϊδων 9, δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα της Δωδεκανήσου, στις 19:00 και θα δοθούν οδηγίες στον κάθε ασθενή, σύμφωνα με το ιστορικό και τα ευρήματα των εξετάσεων, ενώ η συγκεκριμένη συνεργασία θα επαναλαμβάνεται σε τακτική βάση.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΜΑΖΙ, Κώστας Γκιουλέκας: «Η αλληλεγγύη είναι ο συνδετικός κρίκος, τις δύσκολες τούτες ώρες που διανύει η χώρα μας, που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης συμπολιτών μας. Γιατί ΜΑΖΙ δίνουμε το παράδειγμα δύναμης του εθελοντισμού και της αισιοδοξίας, σε πείσμα των καιρών που ζούμε. Είμαι σίγουρος ότι ΜΑΖΙ μπορούμε καλύτερα».

http://www.thestival.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x